Menu

Over Knooppunt

Knooppunt is een hands-on adviesbureau in verkeersmobiliteit en is sterk in de implementatie van duurzame mobiliteitsconcepten.

Knooppunt is ervan overtuigd dat iedereen in zijn hart graag milieubewust van A naar B wil reizen en dat het liefst zo snel, makkelijk en gezond mogelijk (én goedkoop). Knooppunt begrijpt dat! We moeten dan wel ons mobiliteitsgedrag willen aanpassen en om deze aanpassing waar te maken hanteert Knooppunt de filosofie van het faciliteren van de mogelijkheden in plaats van het forceren.

Wij gaan voor de meest duurzame oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte en houden rekening met alle factoren die voor u belangrijk zijn. Knooppunt helpt u bij de vormgeving én de uitvoering van uw duurzame mobiliteitsbeleid. Is uw mobiliteitsbeleid nog te veel auto gericht en te weinig duurzaam of is de bereikbaarheid van de binnenstad een probleem omdat er te veel verkeer is en te weinig parkeerplekken, dan komt Knooppunt graag met u in contact. Heeft u vragen of ideeën over duurzame mobiliteit, of weet u niet goed waar u moet beginnen: wij helpen u graag verder!

Wij staan u graag te woord!

Heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we een afspraak maken. U bent van harte welkom. U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Ga naar contact